Hans Breuker

Ondernemer

Kunstenaar

Schrijver

OVER

Ik heb me altijd verzet tegen ‘normaal’ doen. En vooral dingen doen die je niet leuk vindt. Dat heb ik al helemaal nooit begrepen. Dus dat doe ik ook bijna niet. Dat leid dan ook tot een bizar landschap van scholen, baantjes en bedrijven. 

De enige constante is mijn vrouw Astrid en een aantal vaste homies en homegirls.  

CHILL & CHILLI

Ik kan mezelf soms oneindig oppeppen en bakken werk verzetten omdat ik dan bloedje ambitieus ben. En dat wissel ik af met rustige perioden waar ik meer tijd voor mijn gezin neem. Nu rennen mijn dochters nog naar me toe als ik thuiskom. Wanneer dat minder word zal ik vast meer tijd hebben voor werk. In die spaghaat begeef ik me. Dagelijks…

KUNST

Als kind zat ik altijd te tekenen. AL.TIJD. Eerst braaf op papier. Daarna op tafels en later op muren… 

Nu ben ik vader en een keurige ondernemer dus de tijden van savonds laat op pad liggen ver achter me. Maar ik heb nog altijd die neiging om iets creatiefs te doen. Dat kan dus tekenen zijn. Schilderen of schrijven. Zonder een voorkeur voor het een of het ander. 

In 2016 verkocht ik mijn eerste bedrijf Schoonspoeler om mezelf verder te verdiepen in mijn creativiteit. Dat ging alle kanten op, kinderboekjes, kleding, schilderijen en allerlei ondernemingen. 

Nu maak ik vooral pop art cartoon achtige kunst.

SCHRIJVEN

Terwijl ik tekende als kind bedacht ik de meest fantastische verhalen. Ik las me te pletter in ieder stripboek dat ik kon vinden en wilde uiteraard striptekenaar worden. 

Die verhalen bedenk ik nog steeds. Maar het geduld om te schrijven ontbreekt vaak. Toch heb ik al twee boeken geschreven over de ultieme actieheld MACK DIME. Een kruising tussen James Bond en 50 cent. 

Momenteel werk ik aan de het afronden van het eerste boek. Ik kan niet wachten de wereld op zijn kop te zetten. Lees hier meer over Mack Dime. Of download gratis mijn korte verhaal ‘Blauwe Ruit’ dat ik voor een wedstrijd schreef..

Contact

Hit me up!