Eerste schetsen cover Mack Dime

De allerbeste cover designer ter wereld in Nederland Mark Hesseling heeft 5(!) te gekke covers ontworpen voor het eerste verhaal van Mack Dime, het verraad van Lady Charlamene. Dit zijn ruwe schetsen. Zie onder voor de disclaimer.

Ik ben natuurlijk super nieuwsgierig welke jouw voorkeur heeft!

Ontwerpen zijn als promotiemateriaal beschikbaar gesteld aan Hans Breuker voor gebruik op zijn eigen site en/of social media. Voor ander gebruik door derden dient toestemming aan de ontwerper (Mark Hesseling) gevraagd te worden.

Ontwerpen zijn samengesteld uit verschillend beeldmateriaal dat in de huidige vorm slechts dient als conceptvoorstel voor eventuele verdere uitwerking tot eindontwerp. Op sommig gebruikt beeldmateriaal zijn auteursrechten van toepassing die in de huidige vorm nog niet zijn verleend en/of aangekocht door de ontwerper (Mark Hesseling). Onrechtmatig gebruik kan leiden tot juridische stappen en/of financiële vergoedingen.

Op alle ontwerpen en beeldmateriaal van Mark Hesseling zijn auteursrechten van toepassing. Voor het gebruik van deze ontwerpen dient toestemming gevraagd worden. Onrechtmatig gebruik kan leiden tot juridische stappen en/of financiële vergoedingen.